מערכת בקרת כניסה Bar-Gate

בתחילת שנה"ל תשפ"ד נכנסה לפעולה מערכת בקרת כניסה חדישה בשם Bar-Gate. הרעיון העיקרי מאחרי הפרויקט הוא יצירת מערכת אחודה המטפלת בכניסת גורמים לשטח האוניברסיטה בקמפוס רמת גן בצורה מנוטרת.

ישנם שני נדבכים עיקריים המקבלים מענה במערכת - הנדבך הראשון הוא כניסת כלי רכב (הטכנולוגייה המעורבת מכונה בשם LPR - License Plate Recognition) והנדבך השני הוא כניסת הולכי רגל (אשר מערכת שימוש בסוללה של טכנולוגיות, חלקן חדישות כמו טכנולוגיית BLE - Bluetooth Low Energy).

יודגש, בשלב זה, כי המערכת מספקת שירותים בעיקר לאוכלוסיות הסגל האקדמי והמינהלי, סטודנטים ודיירי המעונות.

כניסת כלי רכב

גורמי אוניברסיטה, בעלי זהות אוניברסיטאית ב- Microsoft Office ובעלי זכאות לקבלת כניסה ברכב לאוניברסיטה, יכולים באופן עצמאי להזין את לוחית הרישוי של הרכב איתו הם נכנסים לאוניברסיטה. גם גורמים שאינם בעלי זהות אוניברסיטאית יכולים להגיש בקשה לקבלת אישור כניסה בהתאם לעמידות בקריטריונים וזכאות.

בנוסף, המערכת מאפשרת לראשי אגפים ומחלקות לקבל הקצאה של אישורי כניסה חד פעמיים עבור מבקרים ואורחים וכן אישורי כניסה לכנסים ואירועים יזומים.

כניסת הולכי רגל

גורמי האוניברסיטה השונים בעלי זהות אוניברסיטאית ב- Microsoft Office, יכולים לייצר עבור עצמם, באופן עצמאי לחלוטין, תעודת כניסה דיגיטלית אשר תוצב במכשיר הטלפון הסלולארי ותשמש לכניסה ללא צורך בתעודה אחרת, גם תוך שימוש בסבסבות גם כאשר שער הכניסה אינו מאוייש. הדרכה, על הפעלת אישור הכניסה הדיגיטלי, מופיעה להלן.

הקישור לאתר Bar-Gate בו ניתן לעשות שימוש גם באמצעות המחשב האישי וגם באמצעות המכשיר הסלולארי (ניתן לבצע התקנה של האפליקציה בחלק מהמכשירים הסלולאריים).

הדרכות:

חוברת הדרכה מפורטת לכניסת סגל ברכב לחצ/י כאן.

חוברת הדרכה מפורטת לבעלי זכאות כניסה שאינם נמנים על הסגל ברכב לחצ/י כאן.

חוברת הדרכה מפורטת להזנת רכבי מוזמנים לחצ/י כאן.

חוברת הדרכה מפורטת לאישורי כניסה לאירועים לחצ/י כאן.

הדרכה לאישור הכניסה הדיגיטלי להולכי רגל לחצ/י כאן.

מצגות

מצגת למורשים בעלי הרשאת כניסה לחצ/י כאן

המודול לכניסת הולכי רגל בסבסבות החכמות:

הקישור ליישום STid באנדרואיד.

הקישור ליישום STid ב-IOS.