איכות הסביבה

היחידה לאיכות הסביבה החלה לפעול בשנת 1997 כדי לתת מענה משופר במגוון רחב של תחומים הנוגעים לאיכות החיים בקמפוס ואשר עליהם היחידה מופקדת.

מגוון מתקני המחזור הפזורים בשטח הקמפוס מציגים את החשיבות שרואה האוניברסיטה לנושא הקיימות. המחזור המבוצע באוניברסיטה תכליתו שמירה על הסביבה, אך יש לו ערך חינוכי מוסף כלפי כל באי הקמפוס. בשיתוף עם אדריכלית הנוף, היחידה לאיה"ס מופקדת על חלק גדול מהפן הלוגיסטי והתפעולי בעמידה ביעדים הנדרשים לזהותה של האוניברסיטה כ"קמפוס ירוק".

עוד מטפלת היחידה בהפקת, התקנת ותחזוקת שילוט הפנים ושילוט החוץ וכן יעוץ בתחום שילוט הפנים ליחידות השונות לאחר שיפוצים. רכישה ותחזוקה של מתקני שתייה קרה, איסוף ופינוי האשפה לסוגיה השונים, אחריות למיחזור של מגוון פריטים ובכללם נייר, קרטון, סוללות, זכוכית, בגדים, בקבוקים גדולים, פסולת אלקטרונית, סוללות, נורות ופלורסנטים ומכלי דיו וטונרים.

נושאי איכות סביבה נוספים המטופלים על ידי היחידה כוללים את: אכיפת חוק איסור עישון, ניטור איכות המים באמצעות בדיקות תדירות על פי הנחיות משרד הבריאות, השתתפות בביקורות של איגוד ערים דן על שפכים ממסעדות בקמפוס, ליווי פרויקטים של פירוק מבני אסבסט ישנים וניטור הסביבה במהלך ולאחר הפרויקט.

היחידה אמונה גם על נושא הדברות המזיקים ומבצעת אותו ברמה גבוהה ובצורה מושכלת תוך מינימום פגיעה בסביבה ותוך שימוש נכון ויעיל עם דגש על שימוש בחומרי הדברה מורשים שאינם גורמים נזק לסביבה.
מטרה היחידה הינה לתת שרות אדיב ומהיר לכל הפונים תוך הצבת הלקוח במרכז.

דגשים כלליים

• להזמנה של הדברה, פח משרדי לאיסוף נייר או חידוש/שינוי של שילוט פנים, ניתן לפנות בדוא"ל לראש היחידה.
  • הנחיות כלליות או קישור לנושא פקס בדוא"ל ממערכת האאוטלוק ישולבו בקרוב.
שם
תפקיד