עבודות הקו הסגול בסמוך לאוניברסיטה

לתשומת ליבכם צפויים שינויים בהסדרי התנועה והחניה בקמפוס בעקבות עבודות חברת נת"ע הסוללת את הקו הסגול.

עבודות נת"ע בקמפוס הצפוני באזור שער 10 והמעונות הסתיימו, וכעת מתבצעות עבודות נת"ע בחלק הדרומי מחניון כלכלה ועד לצומת בר-אילן.

במסגרת עבודות אלו החל מיום שני י' באב תשפ"א, 19.7.21, יחולו השינויים הבאים:

• חניון האורחים הסמוך לשער הרכב הראשי יסגר (שער 1).
  • קרוסלת היציאה, הסמוכה לשער הרכב הראשי, תבוטל. יציאת הולכי רגל תתאפשר משער 2 בסמוך לבנק מזרחי או משער 40 ("אונו").
  • קרוסלת היציאה משער 3 תינעל.
  • תחנת ההיסעים מס' 10 (שאטל) הסמוכה לכניסה הראשית תועבר בהמשך לאזור בנק המזרחי.
  • חניון כלכלה החיצוני (בתשלום) ייסגר,  לרשותכם עומדים חניון מרכז וואהל, חניון "ספורט" וחניון מוסיקה.

הנהלת האוניברסיטה עובדת בתיאום מלא עם חברת נת"ע, ופועלת על מנת להקל במידת האפשר את השפעת העבודות. במקביל אנו פועלים להכשרת חניון נוסף מול חניון וואהל.

We’d like to bring to your attention expected changes to traffic and campus parking due to NTA Purple Line construction.

NTA efforts on the northern end of campus adjacent to Gate 10 and campus housing has been completed, and NTA is now focusing on the area south of the Economics parking lot until the Bar-Ilan interchange.

As part of these efforts, the following changes will be in effect beginning Monday, July 19, 2021:

• Guest parking adjacent to the main vehicular gate (Gate 1) will be closed.
  • The revolving gate campus exist adjacent to the main vehicular gate will be eliminated. Pedestrians may exit through Gate 2 adjacent to Bank Mizrahi or from Gate 40 (“Ono”).
  • The revolving exit gate by gate 3 will be locked.
  • Shuttle stop 10 adjacent to the main entrance will be moved at a later time to be near Bank Mizrahi.
  • The off-campus Economics parking lot (pay parking) will be closed. The Wohl Center parking lot, the “Sports” parking lot and the Music parking lot will continue to be available.

Bar-Ilan University administration is working in full cooperation with NTA and is doing its utmost to minimize impact of the construction work. In parallel we are working to prepare an additional parking lot across from the Wohl parking lot.

(לצפייה באיור באיכות גבוהה - לחצ/י כאן To view the image in higher resolution)